INVAR Landmeters,
jouw multidisciplinair team

Van algemene opmetingen tot zorgvuldig samengesteld as-built dossier: INVAR Landmeters staat voor je klaar. Met onze uitgebreide expertise en oog voor detail ondersteunen we met passie jouw project. Zowel voor uw particuliere als professionele projecten.

Hoe kunnen we jou helpen?

Opmeting bestaande toestand van waterpartij door Laurens Behaeghe van Invar Landmeters

Algemene landmeetkunde

Zowel voor particulieren als professionals: als landmeetkantoor staan we paraat voor iedere cliënt en voor elk type project. Je rekent onder meer op een brede waaier aan diensten en ervaring binnen de landmeetkunde alsook daarbuiten.

Aannemers / infra

Als professional reken je op een flexibele partners die even nauwkeurig en plichtsbewust te werk gaan als jij zelf. De infra afdeling van INVAR Landmeters profileert zich graag als zo een partner.
invar landmeter landmeten Jeroen laurens behaeghe coudron brakel gent

Complementair team

Gebundelde ervaring en een brede waaier aan kennis maken het verschil bij INVAR Landmeters. Ons complementair en multidisciplinair team helpt jou graag verder.

Meer weten over ons?

Invar landmeter landmeters trimble leica total station gent brakel laurens behaeghe jeroen coudron

Versterk ons team

Ben je ook gebeten door landmeetkunde? En hou je van professionele uitdaging in een ambitieus team en een gevarieerd takenpakket? Solliciteer snel en versterk ons team.

Bekijk de vacatures

Vragen? SHOOT!

Laat ons bij vragen gerust iets weten dan helpen wij graag verder!